Mocheta de calitate superioara, servicii complete
Alegerea pardoselei este una dintre cele mai importante decizii de luat la amenajarea unui spatiu, indiferent de destinatia acestuia: spatii publice, birouri, cladiri comerciala sau industriale, hoteluri si restaurant, unitati de invatamant, spatii de recreere si de distractie sau locuinte familiale.

Mocheta in role
Mocheta in dale
Mocheta personalizata
Intrucat exista o gama complexa de modele pe care le comercializam, toate mochetele pot fi prezentate in paletare. Va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unei intalniri in vederea vizualizarii modelelor de mocheta pe care le puteti achizitiona si personaliza in functie de destinatia si dimensiunea incaperii pe care doriti sa o decorati.
CERERE DE OFERTA : 0746 242 912
Bariere de praf
Datorita canelurilor cu care sunt prevazute si a tehnologiei performante de fabricare, 90% din mizeria de pe pantofi este retinuta in primii pasi facuti pe o bariera de praf profesionala, corect aleasa si montata.
Milliken standard
Milliken personalizata
Montaj bariera de praf
Kledor Concret ofera consultanta gratuita in vederea alegerii si montarii barierelor de praf. Ne puteti contacta pentru obtinerea informatiilor necesare acestui tip de acoperire a pardoselei.
HOME

DESPRE NOI

PRODUSE

CONTACT
PRODUSE
Mocheta in role

Mocheta in dale

Mocheta personalizata

Covor PVC
MINI PORTOFOLIU
Academia Romana

Ballroom Chiajna

Aqua Garden Militari

Marriot Grand Hotel

Militari Ballroom

Departament vanzari
Luni - Vineri : 09.00 - 17.00

Telefon : 0746.242.912
E-mail : office@kledor.ro
SOL.EU | ANPC | GDPR
KLEDOR CONCRET S.R.L. - AL. Mladinovici Dragos 2, bl.R11, Sector 4, Bucuresti