Mocheta Kledor - calitate Germania

Kledor Bucuresti va pune la dispozitie un personal cu o inalta calificare in domeniul acoperitorilor de pradoseala cu mocheta.
Din 2005 pe piata din Romania, Kledor s-a remarcat prin calitatea mochetelor montate.
Toate mochetele noastre sunt importate de la producatori de top din Uniunea Europeana.
Avem solutia potrivita pentru toate proiectele dumneavoastra.
Toti clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita in alegerea celei mai potrivite mochete:

 • mocheta in role sau dale;
 • mocheta din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri;
 • mochete crosetate sau tesute;
 • mochete ignifugate si antistatizate;
 • mocheta cu aspect buclat, velurat sau tuns in diverse combinatii;
 • mocheta netesuta (nedleepunch) pt trafic mediu si intens, inclusiv pt spatii expozitionale
 • mochete pentru trafic mediu, intens sau extrem;
 • mochete cu un confort bun, foarte bun sau luxos;
 • mocheta cu personalizare in orice desen sau culoare, conform colectiilor standard lansate de producatori sau a logo-urilor propuse de client;


 • Mocheta, cu aspectul sau elegant si fin, reprezinta una dintre cele mai indragite alegeri pentru decorarea pardoselii. Datorita bogatiei de texturi, culori, modele si prelucrari, mocheta este recomandata pentru toate tipurile de spatii, atat de uz rezidential cat si industrial, deoarece adauga, cu siguranta, un plus de confort, sarm si stil in orice incapere.

  Cu o istorie de aproape 200 de ani, mocheta este preferata atat pentru caldura si confortul pe care le ofera, cat si pentru avantajele de ordin practic, ca de exemplu izolarea fonica si rezistenta la uzura.

  Kledor va ofera cele mai renumite branduri de mocheta din Europa. Specialistii nostri va ajuta sa alegeti cea mai potrivita mocheta pentru amenajarea spatiului dumneavoastra, tinand cont de cateva criterii importante: destinatia spatiului, tipul de tesatura, tipul de fir preferat, caracteristicile speciale, usurinta in intretinere.

  De exemplu, pentru spatiile industriale sau cu trafic crescut, va oferim modele rezistente, cu o tesatura densa, iar pentru dormitoare sau camera de zi, mochetele pufoase, cu fir mai lung, in culori si modele indraznete.

  Pentru amenajarea in tendinte a unui hotel sau restaurant, care sa ofere un plus de rafinament si bun gust, alegem pentru clientii nostri modelele netesute, ignifugate si antistatizate, usor de montat si de intretinut, dar foarte rezistente la murdarie si la un trafic ridicat.

  Va reamintim ca brandurile pe care Kledor le comercializeaza sunt branduri de top la nivel european: sunt produse in fabrici cu traditie din Uniunea Europeana si respecta toate standardele de calitate din domeniu.
  Si vi le oferim la cele mai bune preturi de pe piata, deoarece am incheiat parteneriate directe cu fiecare din acesti furnizori.

  Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre orice model de mocheta comercializat de Kledor Bucuresti, sunati la 031 422 9605 sau 0746 242 912 si beneficiati de consultanta gratuita.