Covor PVC trafic intens
Covorul PVC este o solutie pentru acoperirea suprafetelor de toate tipurile, atuul principal al acestui acoperitor de pardoseala este ca poate fi intretinuta curatenia foarte usor, are tratamente speciale pentru a nu dezvolta bacteria sau ciuperci, si de a mentine o atmosfera curata.

CERERE DE OFERTA : 0746 242 912
HOME

DESPRE NOI

PRODUSE

CONTACT

PRODUSE
Mocheta in role

Mocheta in dale

Mocheta personalizata

Covor PVC
Mocheta de calitate superioara, servicii complete
Alegerea pardoselei este una dintre cele mai importante decizii de luat la amenajarea unui spatiu, indiferent de destinatia acestuia: spatii publice, birouri, cladiri comerciala sau industriale, hoteluri si restaurant, unitati de invatamant, spatii de recreere si de distractie sau locuinte familiale.

Mocheta in role
Mocheta in dale
Mocheta personalizata
Intrucat exista o gama complexa de modele pe care le comercializam, toate mochetele pot fi prezentate in paletare. Va rugam sa ne contactati pentru stabilirea unei intalniri in vederea vizualizarii modelelor de mocheta pe care le puteti achizitiona si personaliza in functie de destinatia si dimensiunea incaperii pe care doriti sa o decorati.
Ideal pentru suprafetele de interior destinate sportului cum ar fi : tenis de camp, baschet, volei, Handbal, fitness si alte activitati sportive. In
functie de disciplina de sport care se practica pe acest covor PVC, el poate avea ca suport o spuna poliuretanica avand  grosimi intre 3 si 8 mm.
Covorul creeaza o suprafata ideala pentru activitati sportive, curata si sigura pentru sport, neafectand articulatiile sportivilor.

Covor PVC sport
Este o solutie optima pentru a acoperi suprafata scenei , a unui catwalk sau pentru spatii unde se desfasoara repetitii de balet sau dans modern. Rezulta o suprafata foarte plana, datorita tehnicei de montaj a covorului PVC, o suprafata curata, perfecta pentru miscari de dans /balet.
Covor PVC scena / spectacole
MINI PORTOFOLIU
Academia Romana

Ballroom Chiajna

Aqua Garden Militari

Marriot Grand Hotel

Militari Ballroom

Departament vanzari
Luni - Vineri : 09.00 - 17.00

Telefon : 0746.242.912
E-mail : office@kledor.ro
SOL.EU | ANPC | GDPR
KLEDOR CONCRET S.R.L. - AL. Mladinovici Dragos 2, bl.R11, Sector 4, Bucuresti