Bariere de praf Kledor

Kledor comercializeaza doar pardoseli de calitate, produse in Uniunea Europeana, care sunt foarte rezistente si isi pastreaza nealterate aspectul si proprietatile o vreme indelungata.

Dar, pentru ca o pardoseala sa aiba un aspect impecabil cat mai mult timp, este important sa fie intretinuta corespunzator.

Primul pas, si cel mai important, pentru pastrarea curateniei intr-o cladire este amplasarea unei zone care blocheaza mizeria - praf, nisip, noroi, apa, zapada sa patrunda la interior. In acest scop, se impune folosirea barierelor de praf in zonele de acces intr-o cladire.

Barierele de praf sunt presuri profesionale, de calitate superioara, disponibile in mai multe variante, atat pentru utilizarea la exterior - amplasate inainte de a pasi pe pardoseala - cat si la interior pentru a retine murdaria fina, apa si umezeala in exces.

Avantajele barierelor de praf profesionale:
 • Contribuie la intretinerea zonelor de acces in cladiri, oferind o protectie eficienta impotriva murdariei uscate, umede sau fine din mediul exterior;
 • Protejeaza pardoselile de orice tip: mocheta, covor PVC, parchet, marmura etc;
 • Reduc costurile de intretinere a pardoselii, prin economii de detergent si de forta de munca.


 • Cele trei criterii pe baza carora se aleg barierele de praf sunt: destinatia, dimensiunea si traficul spatiului interior.

  Datorita canelurilor cu care sunt prevazute si a tehnologiei performante de fabricare, 90% din mizeria de pe pantofi este retinuta in primii 7 pasi facuti pe o bariera de praf profesionala, corect aleasa si montata.

  Kledor va ofera bariere de praf profesionale de calitate superioara marca Milliken Danemarca, unul dintre cei mai importanti producatori de profil la nivel mondial, cu o experienta de 150 de ani in inovatii in domeniul pardoselilor profesionale.

  Gratie colaborarii directe cu producatorul, va oferim bariere de praf personalizate cu logo-ul sau design-ul dorit de dumneavoastra, in diverse culori si dimensiuni.

 • Barierele de praf sunt produse destinate zonelor aferente intrarilor in cladiri, cu rol de preluare a prafului/murdariei de pe incaltaminte;
 • Barierele de praf sunt in general mochete pe suport PVC, traverse sau covorase, module din PVC simple sau cu insertie de mocheta;
 • la cerere realizam covoare pt intrare, inscriptionate cu logo-ul clientului sau reprezentand desene mai complexe.